Skip to main content

Οι πελάτες μας είπαν

 • Tax Consultants
  Χρήστος Χριστοδουλέλης, Accounting – Tax & Finance Consultant, CEO Tax Consultants S.A.

  Με την Ναταλία Στεφανίδη συνεργαζόμαστε από το 2015 σε θέματα συμβουλών και ενεργειών Marketing & Branding. Ακολουθήσαμε την Aegle Communications από την ίδρυσή της το 2019 διότι φέρει την σφραγίδα και την υπογραφή της, γεγονός που για την εταιρεία μας είναι η εγγύηση της επιτυχίας. Η Aegle Communications αποτελεί πλέον συνοδοιπόρο στην ανάπτυξη της εταιρείας μας καθώς φροντίζει με επαγγελματισμό την εικόνα μας, την επικοινωνία με το υφιστάμενο πελατολόγιό μας, τις εταιρικές μας εκδηλώσεις αλλά και την κατάρτιση των στελεχών μας για την βελτίωση της επικοινωνίας τους. Η προσέγγισή που ακολουθούν μας καλύπτει απόλυτα σε κάθε ανάγκη που προκύπτει μιας και διαθέτουν τεχνογνωσία και πάντα διάθεση για δημιουργία και καινοτομία. Μαζί με την Aegle Communications αναπτυσσόμαστε και εμείς και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

 • Julia FSC
  Τζούλια Ζησοπούλου, Πολιτικός Μηχανικός, Feng Shui & Life Coach

  Χαρισματική, εμπνευσμένη και στοχευμένη! 3 λέξεις – κλειδιά για την αγαπημένη Founder & CEO Ναταλία Στεφανίδη. Ότι κάνει και ότι προτείνει δεν είναι τυχαίο, καθώς έχει την ικανότητα να βλέπει τη γενική εικόνα, εντοπίζοντας τις ανάγκες σου, και να τις καλύπτει μαζί με την ομάδα της, με αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο. Είναι πρωτοπόρος στον τομέα της και χαίρομαι κάθε φορά να συνεργάζομαι μαζί της.

 • Be My Bag
  Σταυρούλα Δημακοπούλου, Founder, Owner & CEO

  Εμπιστευθήκαμε την Aegle Communications για την δημιουργία περιεχομένου που αφορά την ιστοσελίδα μας. Η Ναταλία Στεφανίδη μας έκανε να νιώσουμε από την αρχή ότι καταλαβαίνει το concept μας και μπορεί να το υποστηρίξει και να το αναδείξει. Παρά τα πιεστικά deadlines και την ιδιαιτερότητα των υπηρεσιών μας για την ελληνική αγορά, μείναμε εντυπωσιασμένοι με το αποτέλεσμα! Με απόλυτο επαγγελματισμό και υψηλή αισθητική, η προσέγγισή της ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υλοποίηση του Be My Bag!

 • ΕΚΕΠ
  Κάλλιστος Μηλιαράς, Owner & CEO

  Το 2021 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το πρώτο Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Η Aegle Communications ανέλαβε την διαμόρφωση του χώρου από το μηδέν. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα λάβαμε την μελέτη που περιλάμβανε κάθε πτυχή της ανακαίνισης: ηλεκτρολογική, ήχου και εικόνας, εξοπλισμού, επαγγελματικών επίπλων ακόμη και αναλώσιμων. Ταυτόχρονα, έφτιαξαν για εμάς την εταιρική ταυτότητα καθώς και την στρατηγική μελέτη, των οποίων δεν γνωρίζαμε την σημασία αλλά την είδαμε στην πράξη!
  Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας είναι ένα ΚΕΠ μελετημένο, ζεστό και φιλόξενο ώστε να εξυπηρετεί με σεβασμό τους πολίτες κάθε ηλικίας, με μία πρωτότυπη παιδική γωνιά ώστε να διευκολύνονται όσοι μετακινούνται με παιδιά και αρκετές μικρές πινελιές που προσδίδουν τεράστια αξία στην επένδυσή μας. Όταν το οραματιζόμασταν δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η πραγματικότητα θα ξεπερνούσε τόσο πολύ την φαντασία.
  Πλέον, συνεργαζόμαστε με την Aegle σε όλα τα θέματα επικοινωνίας και marketing γιατί είναι μοναδικοί στο είδος τους, με ανθρωποκεντρική οπτική που τόσο λείπει από την αγορά.

 • Grab The Sense
  Γιούλη Τσιόμου, Owner & CEO

  Η επαγγελματική μας συνεργασία με την Aegle Communications ξεκίνησε στις αρχές του 2022, σχεδόν αμέσως μετά την ίδρυση του Grab The Sense και αφορά το branding της εταιρίας μας και του showroom που άνοιξε τον Σεπτέμβριο 2022. Η Ναταλία Στεφανίδη είναι στο πλευρό μας ως Σύμβουλος Marketing και πραγματικά μας έχει βοηθήσει πολύ να κατακτήσουμε με προσεκτικά βήματα όσα στοχεύαμε. Το brand μας αναπτύσσεται γρήγορα και σε όλες τις αλλαγές η Aegle είναι ένα βήμα μπροστά. Την ευχαριστούμε από καρδιάς για την εξαιρετική συνεργασία και την φροντίδα που μας παρέχει αδιάλειπτα, ώστε να νιώθουμε ασφάλεια σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον προώθησης και πωλήσεων. Άλλωστε, η Aegle Communications στο σύνολό της, από τα γραφεία μέχρι τους συνεργάτες της, αποτελούν έμπνευση με την αισθητική και την ποιότητα που εκπέμπουν, γεγονός που με κέρδισε αμέσως για να προχωρήσουμε σε συνεργασία.

 • Lamed
  Παναγιώτης Αβράμης, Διαχειριστής

  Η συνεργασία μας με την Aegle Communications ξεκίνησε όταν διαπιστώσαμε την ανάγκη υγιούς προβολής της επιχείρησής μας, η οποία δραστηριοποιείται στον παραφαρμακευτικό κλάδο.
  Μέσα από την άψογη συνεργασία μας με την Ναταλία Στεφανίδη δώσαμε ακριβώς το επαγγελματικό στίγμα που επιθυμούσαμε, μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η διαφήμιση αλλά και η εκπαίδευση των στελεχών μας σε επίπεδο επικοινωνίας, αποδείχθηκαν σημαντικότατα εργαλεία για την ανάπτυξή μας. Συνεχίζουμε μαζί με την Aegle το ταξίδι της εξωστρέφειας, της επαγγελματικής επικοινωνίας και της ανοδικής πορείας!

 • Global Tax Pros

  Είμαστε μία εταιρία η οποία αποτελείται από ομάδα επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών. Η Global Tax Pros ως σύγχρονος παίκτης στην σκακιέρα των επιχειρήσεων χρειάζεται διαρκές update του brand της και ξεκάθαρη παρουσίαση των ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων. Η Aegle Communications και η Ναταλία Στεφανίδη μας ενέπνευσαν εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαν οι δρόμοι μας το 2019. Δημιούργησαν για εμάς μία ξεχωριστή στρατηγική με έμφαση στις εξειδικευμένες ανάγκες του κοινού μας, αντιλήφθηκαν την αισθητική μας και έχτισαν την εικόνα μας βήμα-βήμα με σταθερότητα και συνέπεια. Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας, μας υποστήριξαν και με πληθώρα νέων project που αφορούσαν την digital μορφή μας. Με συνεργάτες όπως η Aegle, είμαστε πάντα στα καλύτερα χέρια.

 • ΛΕΟΥΣΗΣ
  Άσπα Λεούση, Μέλος Δ.Σ.

  Η πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία μας στον τομέα της υγείας, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Η Aegle Communications είναι ένας στενός και έμπιστος συνεργάτης μας σε επίπεδο branding εντάσσοντας ομαλά στην εταιρική μας εικόνα κάθε νέα αντιπροσώπευση. Με εφαρμόσιμα σχέδια προχωρούμε μαζί στην εκπαίδευση δεξιοτήτων των στελεχών μας, με επίκεντρο την επαγγελματική τους επικοινωνία. Πρόκειται για έναν αξιόπιστο συνεργάτη που με την φρέσκια οπτική του και τις καινοτόμες ιδέες και πλάνα που προσφέρει, μας εμπνέει και μας βοηθά στην επίτευξη των στόχων μας!

 • Κορίνα Τριανταφυλλοπούλου

  Θα ήθελα να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για το άψογο έργο σας και την ανεκτίμητη συμβολή σας στην βάπτιση της κόρης μας!
  Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε μαζί σας, όπου όλοι οι καλεσμένοι μόνο θετικά σχόλια είχαν να εκφράσουν.
  Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιτυχημένη συνεργασία και έμπειρο προσωπικό, καθιστούν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα επιτυχίας.

  Σας ευχαριστούμε πολύ!!